Végezze el a New York Times munkáját, amiért fizetik

almody

Administrator
Staff member
Ha kudarcot vall, még néhány hely meglátogatása is komoly hatással lehet a pénzügyeire. Nos, mit szólnál egy hová menjünk listához a költségtudatosak számára. olyan helyek, amelyek nagyok lesznek, de nem fizetnek egy havi fizetést a látogatásért. Konzultáltunk, hogy ki adott tájékoztatást az elérhető legjobb költségvetési célpontokról.

Csemegekukorica

A civilizáció ezen észak-afrikai bölcsőjében a biztonsági aggodalmak csökkenésével úgy tűnik, hogy sok közülük a 2019-es kötelező látnivalók élén találja magát. Jövőre részlegesen megnyílik a régóta várt Grand Egyptian Museum, egy ötmillió négyzetméteres létesítmény, amely a világ legnagyobb régészeti múzeumává válik. 2019 első szakasza Tutanhamon király sírjából mind az 5400 tárgyat tartalmazza majd. A beáramló turisták ellenére az ország továbbra is riasztóan olcsó utazási hely, ahol a dollár erőssége az egyiptomi fonttal szemben körülbelül 5 dollárért teszi lehetővé az étkezést.

pulyka

Az instabilitás felhői alól felbukkanó másik nemzet Törökország, amely Európa és Ázsia kereszteződésében áll lélegzetelállító partvonalával és ősi romjaival. Isztambul a világ egyik leglenyűgözőbb történelmi városa, a római és a bizánci birodalom építészete összefonódik a modern várossal. Annak ellenére, hogy az európai vakáció népszerű helyszínévé vált, az ország továbbra is megfizethető, a dollár pedig 235 százalékkal erősebb a török lírával szemben, mint 2014-ben. Így a fő turisztikai területeken kívül két ember is könnyedén vacsorázhat 5 dollár alatt.

Fidzsi-szigetek


Tudjuk, tudjuk. Az olyan privát szigetüdülőhelyekről ismert ország, mint a Royal Davui, első pillantásra nem tűnik megfizethető úti célnak. De ha egyszer rájön, hogyan jut el ide, a Fidzsi-szigeteki látnivalók meglehetősen ésszerűek. Például egy hajókirándulás a Beqa-lagúnába, amely a világ legjobb búvárkodásának ad otthont, mindössze 50 dollárba kerül. Az étkezés körülbelül 15 dollár. Ami a dél-csendes-óceáni luxust illeti, olcsóbbat nem talál.

Jordánia


Ez a kelet-izraeli királyság az elmúlt néhány évben népszerű közel-keleti utazási célponttá vált. Az emberek özönlenek, hogy olyan eddig ismeretlen történelmi helyszíneket nézzenek meg, mint Jerash, a világ egyik legrégebbi folyamatosan lakott helye, és Petra, a jordániai sivatag vörös homokkövébe vájt ősi város. Míg a járatok még mindig négy számjegyűek, Ammanban luxusszállodát találhat körülbelül 50 dollárért, vagy megszállhat egy sivatagi táborban 20 dollár körül. Tehát takarítsd meg azokat a mérföldeket, mert amikor odaérsz, úgy fogsz élni, mint a királyi királyság.

Kambodzsa

Délkelet-Ázsia lehet a világ legnagyobb alkudozási célpontja, ahová a barátok hazavisznek azzal, hogy hetekig napi 20 dollárnál kevesebbet költenek. A legjobb ár-érték arány Kambodzsa, amely az Angkor Wat templomáról ismert, de az elejétől a végéig lenyűgözően szép. Irány a Kardamom-hegység esőerdője, hogy felfedezze a zord dzsungeleket, vagy gyere el a khmer újév nagy ünnepségeire. Ritkán fizet néhány dollárnál többet egy étkezésért, és a főváros, Phnom Penh szebb szállodái is csak 75 dollárba kerülnek éjszakánként.

zöld-fok

Az európaiak számára régóta tengerparti üdülőhelyként ismert Afrika északnyugati partjainál fekvő szigeteken hosszú, ritkán lakott strandok találhatók, amelyek különösen hívogatónak tűnnek a téli hónapokban. Míg az itteni luxusüdülőhelyek matricás sokkot okozhatnak, a kisebb szállodák, amelyek még mindig tiszták és kényelmesek, éjszakánként 60-70 dollárba kerülnek. Az ország pénzneme az euróhoz van kötve, de egy étkezés továbbra is csak 1,20 dollárba kerül ülésenként, mindössze 6 dollárért.

Peru

A perui turizmus folyamatosan nőtt az elmúlt évtizedben, és a főváros, Lima a világ minden tájáról érkező ínyencek dicséretes célpontjává vált. A Miraflores-i fine dining éttermekben étkezve komoly pénzt takaríthat meg, de máshol a friss ceviche és a fűszeres lomo saltado soha nem fog 5 dollárnál többet fizetni. A Machu Picchu expedíciók továbbra sem lesznek olcsók, mivel ez a legnépszerűbb célpont az utazók körében. De mivel sokan járnak oda, nagyszerű ajánlatokat találhat olyan kevésbé ismert helyekre, mint Puno, Arequipa és Nazca Li.

Bolívia

Bolívia, az Amazonas idegenforgalmi tömbjének viszonylag új gyereke, a legolcsóbb hozzáférést kínálja a folyóhoz és a környező erdőhöz Rurrenabaque városában, ami a Brazíliában vagy Peruban járó túrák töredékébe kerül. Még ha az erdőben való túrázás nem is az Ön nyaralási ötlete, több napos túrákat tehet La Pazban és Uyuni sóterében 300 dollár alatt. Vagy tegyen egy napos kirándulást a kuncogásra méltó Titicaca-tóhoz 29 dollárért. A La Paz-i múzeumok csak néhány dollárt kérnek a belépőért, és nehéz lesz napi 20 dollárnál többet költeni élelmiszerre.

Colombia

Felfedték a kolumbiai utazás titkát, mert valaki, aki a hétvégén beugrott Medellinbe, és 100 dollárt bukott egy teljes éjszakai palackszervíz alkalmával, boldogan elmondja neked. Mindazonáltal, továbbra is a bolygó egyik legnagyobb költségvetésű bulihelyszíne, ahol néhány száz dollárért bérelhetsz egy három hálószobás penthouse-t a város szívében a hétvégén, és királyként vacsorázhatsz éjszakánként 20 dollárért. és bulizzunk hajnali 5-ig egy lövésért a környékbeli bárban. A járatok olcsóbbá váltak, ahogy a jó hírű, olcsó fuvarozó, a Spirit Airlines belép a piacra, és a belátható jövőben remek költségvetési alternatíva lesz Las Vegas számára.

Macedónia

Szkopje, Európa legolcsóbb fővárosa egy pont. A szkopjei szállodák éjszakánként 63 dollárba kerülnek, az étkezés nem kerül 10 dollárba. A szobrok városa, amely gyakran maga mögött hagyja az embereket az utcán, 2010-ből származó neoklasszikus épületeknek is ad otthont. A fővároson kívül az Ohridi-tó partján olyan gyönyörű strandokat talál, mint Horvátország. Júniusban és júliusban az ország ad otthont a Nemzetközi Folklórfesztiválnak, amelyre a világ minden tájáról érkeznek művészek és zenészek.

India

Tudjuk, hogy India nagy ország, de ezen a hatalmas szubkontinensen a luxusüdülőhelyeken kívül kevés hely kerül drága. Az ország leghíresebb látványossága, a Tádzs Mahal mindössze 20 dollárba kerül, beleértve az Újdelhiből Agrába tartó vonatozást és a belépést a területre. A privát túrák 100 dollár alatt vannak. A másik nagy húzóágazat Indiában az élelmiszer, és a legtöbb ételt 3-5 dollárért meg lehet kóstolni. A tömegközlekedéssel való közlekedés kockázatos lehet a nagy tömeg és a nagyobb káosz miatt. Azonban elkerülheti a tömeget, ha nem a káoszt, egy privát sofőrrel, amelynek napi költsége nem haladja meg a 30 dollárt.

Magyarország

A budapesti rombárok talán a leghíresebb látnivalók a Magyarországra utazó fiatalok számára. És népszerűségük ellenére a sörök ritkán haladják meg a 2 dollárt. A város számos más látnivalót is tartogat, legyen szó a náci és szovjet megszállásokat bemutató lenyűgöző múzeumról, vagy a városon kívüli történelmi Citadella-erődről. Itt sem fog sokba kerülni, a háromcsillagos szállodák éjszakánként 25 dollárért vásárolhatók meg. A híres utcai ételek és az illatos gulyás megkóstolása ritkán több mint 5-10 dollár étkezésenként.
 
Top