Ott van az idegenekkel való találkozás és a való élet felfüggesztésének hangulata

almody

Administrator
Staff member
Egy kicsi, zárt terület a vidéken, ahol készült. A gyönyörű backwoods panzióknak ugyanaz a varázsa, bár zaj nélkül. Az Airbnb-nek köszönhetően most egy átalakított vasúti kocsiban töltheti az éjszakát, és mindkét világ legjobbjait élvezheti. Az emberek a világ minden tájáról kombinálták a régi vonatokat a panziókkal, hogy rendkívül romantikus pihenést hozzanak létre hegyekkel, folyókkal és néha bivalyokkal körülvéve. A Great Smoky hegyekben közlekedő vagontól az angol vidéken átalakított tejeskocsiig itt van a 10 legmenőbb átalakított vonat, amelyek ma Airbnbs.

1926-os C&O vonatkabinet

Egy apró otthon hatékonyságát az 1920-as évek luxusvonatozásának luxusával ötvöző, teljesen felújított kabin egyedülálló hegyi kiruccanást kínál. Az autó queen méretű ággyal és memóriahabos matraccal, teljesen felszerelt konyhával és kávéval feltöltött hűtőszekrénnyel rendelkezik. Néhány méternyire csatlakozik az elegáns Fürdőházhoz, ahol szabadtéri zuhanyzó, Vera Wang egyiptomi pamut ágynemű és a fürdőszobához csatlakoztatott Bluetooth sztereó rendszer élvezhető. A helyszín körülbelül fél órára van Asheville-től és 10 mérföldre a Great Smoky Mountains Nemzeti Parktól. És mivel egy 20 hektáros farmon található, gyakran arra ébred, hogy kecskék vagy lovak kóborolnak a bejárati ajtó előtt.

Caboose és Cottage

A Great Smoky Mountains Nemzeti Park lábánál fekvő Bryson Citybe igyekvő családok számára ezek a két-egy szállás ideálisak. A két hálószobás házat és a kis kocsikat is megkapod, így a felnőttek a luxusotthonban maradhatnak, a gyerekek pedig az átalakított vonaton osztozhatnak az emeletes ágyakon. Vagy fordítva, ha nem akarod újraéleszteni a Step Brothers-t. Akárhogy is, az egész komplexum kevesebb mint öt perc sétára van Bryson City belvárosának üzleteitől és éttermeitől, így ideális kiindulópont a parkban való kalandokhoz.

Heritage Caboose

Ez a régi, 1912-es vonat, bár kissé rusztikusabb, mint néhány más átalakítás, tökéletes a kanadai vadon durva és gördülő hangulatához. A felújított pavilon fenyőfából készült, és egy fehérre meszelt hegyi házikó érzetét kelti a kanadai Sziklás-hegység és a Columbia-hegység között. Sokat osztozik egy 1893-ban épült történelmi házzal, és egy hűvös estén a szabadban üldögélve a több mint 100 évvel ezelőtti határ menti élet érzetét keltheti. Ennek ellenére könnyen megúszhatja azt, ahol a WiFi és az Apple TV várja a kávéfőző és a mikrohullámú sütő mellett. A hideg hegyi éjszakákon a pezsgőfürdőhöz is hozzáférhet.

Little Lost Caboose

Mondja el, amit akar erről a rusztikus vagonról, amely egy dombon ácsorog a Superior-tó partján, a házigazdáknak van humorérzéke. A leírás első mondata a Little Lost Caboose Ultimate GLAMPING; a vendégek hozzák magukkal a vizet. A továbbiakban kijelenti, hogy egy napenergiával működő kabinban száll meg, napelemes zuhanyzóval, vegyi WC-vel és ágyneművel, aminek használatáért a biztonsági letét egy részébe kerül. Azonban, ha Ön egy minimalista menekül az erdőbe, ez nagy érték. Ne feledje, hogy az erejét korlátozza a napelemek kapacitása. Esetleg használhatja ezt arra, hogy lecsatlakoztassa laptopját, és otthon hagyja.

A 1346-os peronos II. világháborús vonatkocsi visszatért az üdülőhelyre

A lista talán legmenőbb átalakítása során egy régi második világháborús katonai szállítókonyhai kocsit varázslatos módon gyönyörű, modern éjszakai bérelhetővé alakítottak teljes konyhával és verandával. Az elegáns világítástól a stílusos készülékekig és ágyneműig ez az egyik legfényűzőbb hostel, amelyet a Great Smoky hegyek lábánál találhat. De nem azért, mert nem tettek erőfeszítéseket; A projekt nyolc hónapig tartó kemény munkát igényelt, ami a HGTV és a Country Living weboldalain való vetítésekkel kifizetődött. Bár nincs elég közel ahhoz, hogy sétáljon, csak egy rövid autóútra van Knoxville-től vagy a nemzeti park vadonától.

Coastline Caboose egy bölényfarmon

Köszönet a házigazda Cherylnek, hogy nem adta meg a címet egy háznak, ahol ezek a bivalyok kóborolnak, mert az csábító lenne. Ehelyett kínálja ezt az 1960-as évekből származó kabint, amelyet a Buffalo Creek Vacations ingatlan részeként teljesen felújítottak a kopott erdőben, több televízióval és teljesen felszerelt konyhával. A 65 hektáros tanyán kitérő bölényeket láthatnak a látogatók, valamint napi 9:30 körüli etetéseket, ha az emberek közelebbről szeretnének megnézni. A vonat szerelmesei számára a raktár 30 × 50 O nyomtávú vonatmodell elrendezést kínál a második emeleten, valamint egy játszószoba és egy mosókonyha a fő emeleten. A vadon élő állatok megtekintésére és a kényelmes átalakított vonat kényelmére ez lehet a legjobb hely Smokies közelében.

1941-ben felújított régi kabin


A kabin belseje A-t kapott az eredetiségért, a fürdőszobában acélfalakkal és a vinilkabinokkal, amelyek egy igazi 1940-es évek vonatozásának érzetét keltik. Természetesen ez a vonat nem mozog, de a vendégek megtudhatják, hogyan működött ez a vonat 75 évvel ezelőtt a történelmi Castanea pályaudvar mellett található egy kioszkkal. Nincs teljes konyha, csak egy mini hűtőszekrény, az ágyak pedig apró ikrek az ablakokban. De ki mondta, hogy a vonatozás luxusnak számított a 20. század elején? Éjszakánként 80 dollár alatt pedig ez az egyik legegyedibb lehetőség az államban.

1894-es magán Pullman palotaautó

Első pillantásra felmerülhet az a kérdés, hogy a texasi Fredericksburgben hogyan ér meg bármi is 280 dollárt egy éjszakánként. A Nemzeti Csendes-óceáni Háborús Múzeumon és néhány szőlőültetvényen kívül nincs sok más a városban. De ez az autó önmagában is célpont lehet, az aranykor luxusának egy kis darabja, amelyben egykor Theodore Roosevelt lakott az észak-texasi 6666-os ranch felé vezető úton. A magas hintó korabeli régiségekkel, állatszarvokkal és elnöki kellékekkel van felszerelve, így a vendégek úgy élhetnek, mint egy letűnt korszak királyi emberei; plusz lapos képernyő, mikrohullámú sütő és DirecTV.

Egyedülálló nyaralási élmény az egyedi Szifon vagonban

Egy kis történelemlecke azoknak, akik nem ismerik az angliai vonatokat: Száz évvel ezelőtt ehhez hasonló szifon kocsikkal szállították a tejtermékeket Anglia nyugati részének farmjairól Londonba és a környező városokba. Ezt az angol vidéki készletet leszámítva a 60 méteres autók nagy része elkelt. Felújított belseje plüss ágyakkal és acélpadokkal, megőrizve masszív, nehéz ajtóit. Bár három hálószobával rendelkezik, a Szifon közelében található a The Toad nevű fékkocsi is, amely kétüléses, és a vonat fékezésére használt eredeti homokozókkal rendelkezik. Minden napenergiával működik, és van egy szabadtéri zuhany a víz nélküli kültéri WC mellett. Ha nem ragadt le a modos foglyokhoz, ez egy történelmileg lenyűgöző hely.

Kétszintes kunyhó sínen


Ezek a vonatok mesekönyvnek tűnnek attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz az ingatlanba, egészen addig a pillanatig, amikor meglátod a színes, rajzfilmszerű autókat, egészen addig a pillanatig, amíg be nem lépsz, és meglátod az őszi falfestményekkel borított falakat. A kétszintes vonatok földszintjén lombhullató erdőfestmények szegélyezik a falakat, és hangulatos tetőtéri hálószobák, ahol az emeleten egy fa boltív alatt alszanak. Az emeleti hálószobákhoz saját terasz is tartozik, ahol elfogyaszthatja a reggeli kávét. A helyszíni jakuzzi is rendelkezésre áll, ha szívesebben fogyasztja kávéját pezsgő víz körül.
 
Top