Furcsa idő ez Egyrészt az ösvényekre, a strandokra, a hegyekre

almody

Administrator
Staff member
A tavakhoz özönlő nyári tömeg pedig egyre ritkul. A fák levelei jobban versenyeznek minden nap naplementével, hogy a legfényesebb árnyalatokat adják, és a nyári meleg esti hőmérséklet gyorsan távoli emlékké válik. Sajnos ez azt is jelenti, hogy a szél és az eső felváltja őket, és éjszaka csökkenhet a hőmérséklet, így kevésbé vonzó a sátorveréshez szükséges mérföldes túrák lehetősége. Az évnek ebben a szakaszában az autós kemping kényelmes kompromisszum valahol a glamping és álmai festői távoli kempinghelyének megtalálása között.

Ez azt jelenti, hogy annyi otthoni kényelmet vihet magával, amennyi elfér az autójában, és annyi barátot, amennyit tud rávenni, hogy jöjjön magával. Ez a lista mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy melegen és szárazon tartsa magát, valamint néhány olyan lény kényelmét, amelyek segítenek egy olyan hangulatos kemping kialakításában, hogy nem akar majd hazamenni.

Sátor

Az autós kemping fő előnye, hogy nem kell attól tartanod, hogy mindent egyedül cipelsz. A sátrat a melletted lévő kocsiban állítod fel, hogy nagyobb legyen. Még akkor is, ha csak ketten vagytok, hálás leszel egy helyért, ahol lóghattok és kártyázhattok, ha lehűl az idő. A Big Agnes Titan négyen alszik, és két ajtóval rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében. Nagyon rossz idő vagy erős szél esetén a Vangos jó ajánlat.

paplanhuzat

Felejtsd el, hogy megpróbálsz elaludni, miközben a gurulószőnyegről gurulsz, vagy egy zsugorodó múmiatáska köré gömbölyödsz. Jobban fog aludni a légmatracban, és mivel közvetlenül az autója mellett van, használhat egy igazi paplant és párnát. Az Intex légmatracai kedvező árúak. Ha igazán növekedni akarsz, sima szőnyegeket dobj a földre; Értékelni fogja, ha reggel először a lábad ér földet. Ha az időjárás-előrejelzés hűvösebb hőmérsékletet jósol, minden esetre csomagoljon be egy-két hálózsákot.

főzőberendezések

Nem árt összepakolni a saját mini konyhát, hiszen egy autóban szinte annyit vihetsz magaddal, amennyit csak akarsz. Egy kétégős tűzhely, mint például a Coleman Triton, ideális a vízforraló bekapcsolásához, miközben reggel szalonnát főz. A reggeli kávé elkészítésének egyik legegyszerűbb módja a Primular egyadagos kávésbögrével.

kempingszékek

Még akkor is, ha van piknikasztalod a kempingedben, akkor is érdemes székeket lógni a tábortűz mellett, ha megengeded, hogy meggyújts egyet, és csak pihenj. A Coleman négyszék kényelmes választás, praktikus italnyílásokkal a hideg italok számára.

tároló dobozok

Az autós kempingezés azt jelentheti, hogy több helyed van, de ez nem mentség arra, hogy otthagyj dolgokat. Néhány tárolódoboz megóvja attól a fáradságtól, hogy sörnyitót próbáljon találni iPhone zseblámpájával.

Világítás

Ha már a világításról beszélünk, mindenképpen vigyél magaddal egy jó zseblámpát, mint a Princeton Tec. Akár úgy döntesz, hogy tüzet raksz, akár nem, és ha nyugaton tartózkodsz, eltilthatják tőle, amíg a futótűz veszélye el nem múlik, az autós kempingezés lehetőséget ad egy kis szórakozásra. Miért ne vigyél magaddal elemes tündérlámpákat, amiket a táborban akaszthatsz. Vegyél egy jó minőségű zseblámpát is, mint a Coleman-féle. A lámpás a tábor gyújtópontja lesz, főleg ha nincs tűzhely, és ha megfelelő kempingben tartózkodik, akkor a WC-re való ingázásnál is jól jön. A sátor belsejében értékelni fogja a Viewpick praktikus LED-függőlámpáit.

Hűtő

Amellett, hogy viheti a paplanját, az a legjobb az egészben, hogy annyi sört vigyen magával, amennyit csak akar. Lehet, hogy szüksége lesz néhány kemény szélű hűtőre, de ezekhez az extrákhoz a lágyabb hűtőket könnyebb összenyomni és a helyekre mozgatni. Tehát töltse fel a hűtőket, és nyissa meg a frissítőket, miközben nézi a naplementét.
 
Top