Ez a fehér általános árnyalata unalmas színvilággal

almody

Administrator
Staff member
Kitűnő oka van ennek, a festék megnehezíti a repülőgépeket. Egyes légitársaságok azonban úgy döntenek, hogy feláldoznak néhány plusz fontot, hogy gépeik valami csodálatosan élénk színben pompázzanak. Legyen szó klassz festésről, a légitársaságok elbűvölő módjáról az üzenet közvetítésére, partnerségről egy nagy vidámparkkal, vagy egy egyének vagy csoportok tiszteletére, ezek a repülőgépek a legszínesebbek és legszórakoztatóbbak, amiket valaha is láthattok. az Egyesült Államok egén.

Az Alaska Airlines Disneyland szelleme

Beszélj arról, hogy nagy stílusban jössz. Következő kaliforniai Disneylandbe való utazása alkalmával nézze meg, hogy fel tud-e utazni az Alaska Airlines Boeing 737-900-as gépére, amelyet Disney-témájú dizájn díszít. Az Alaska Airlines szerint a The Spirit of Disneyland II külsején Miki és Minnie egér, Plútó, Goofy és Donald kacsa Disney-karakterek láthatók a Disneyland Resort-tal való hosszú távú partnerségünknek köszönhetően. Van egy Disneyland Resort Adventure skin is, amely magában foglalja az Autók és autók 2 filmeket és egy 737-800 filmet, amely a Disney-Pixar A Hihetetlenek 2 című filmjének bemutatása alkalmából készült.

Frontier Airways

A Colorado állambeli denveri székhelyű Frontier fapados légitársaság minden gépének farkán más-más állat található. A Frontier farkú vadállatainak története része a megfizethető légitársaság repülésének szórakozásának; Különféle repülőkön olyan karaktereket találhatsz, mint Jack, a nyúl, Cliff, a hegyi kecske, Flo, a flamingó, Mia, a delfin és Sunny, a nyakörvű gyík. A Frontier korábban is rendezett versenyt, hogy lehetőséget adjon alkalmazottainak állatok elnevezésére. A farokállatot ábrázoló plakátot minden repülőgép belsejében felakasztanak, hogy üdvözöljék a felszálló utasokat.

A JetBlue Airways "Blue Bravest"


A JetBlue pirosat lát, de ennek jó oka van: Ez az Airbus A320-as teljes bevonata, hivatalos nevén Blue Brave, zavarba ejtően piros tisztelgés a New York-i tűzoltóság színei előtt a légitársaság otthonát kiszolgáló bátor elsősegélynyújtók előtt. A JetBlue további különleges skinjei közé tartoznak a sportcsapatok, például a New York Jets színeivel díszített repülőgépek, és még az I Love New York turisztikai promóció is.

Az Alaska Airlines Salmon Thirty Salmon 2

Elmehet Alaszkába abban a reményben, hogy egy alaszkai királylazac felemelkedik a folyásiránnyal szemben, és elkerülheti egy éhes medve várakozó állkapcsát, de valószínűleg meg fog találni egy 129 láb hosszúat. Vagyis, hacsak nem az Alaska Airlines Salmon Thirty Salmon II színével repül. Az extravagáns lazacfestéket az Alaska Seafood Marketing Institute nevű szervezettel együttműködve készítették, amely a vadon élő, természetes és fenntartható alaszkai tenger gyümölcseit népszerűsíti, a légitársaság logója pedig a törzsre firkantott halpikkelyekkel az uszonyokon és élénk lazac rózsaszínnel.

Az Eskimo logó, amely az Alaska Airlines flottájának többi részét díszíti, egy másik értelmes választás, amely a légitársaság otthona előtt tiszteleg. Az arc nem egy konkrét történelmi vagy közéleti személyiség, hanem a hagyományos inuit és jupik közösség bármely tagját ábrázolja, és könnyen hasonlíthat valaki nagybátyjára, nagyapjára vagy családi barátjára.

Southwest Airlines Colorado One

A Southwest Airlines Colorado One logója Colorado állam lobogójának színeivel és stílusával van festve, hogy kiemelje a légitársaság és Colorado állam közötti erős és tartós kapcsolatot. A Southwest naponta több száz járatot üzemeltet Colorado repülőtereiről, de más államok, például Florida, Arizona, Illinois és Texas festményei is vannak. Érdekes tény, hogy a Colorado One bejárati ajtaján egy különleges transzparens található, mivel ez a valaha épített 5000. Boeing 737.

amerikai légitársaság

Az American Airlines flottájában a Heritage Plane festési munkái a már megszűnt légitársaságok előtt tisztelegnek, mint például a US Airways, a TWA, az America West, a Piedmont Airlines és a Pacific Southwest, amelyek a légitársaság felvásárlása után az American Airlines ernyője alá kerültek. nagyobb összefonódásoknál. Ez a Boeing 737 büszkén mutatja az AirCal retró megjelenését, amely 1967-ben Air California néven indult, és 1987-ben az amerikaiak megvásárolták.
 
Top