Egy csipetnyi eredetiség és ízlés a szállás preferenciáiban

almody

Administrator
Staff member
Ha valaki ezt preferálja, az év szalaghirdetésként alakul. A világ számos desztinációja felpörgeti butikhotel-játékát, tele izgalmas nyitásokkal, különösen azok számára, akik a tipikus nagyvárosi központokon túl szeretnének kalandozni. A butikhotelek először a 90-es években jelentek meg, hogy megfeleljenek az egyedi dizájn iránti növekvő igényeknek, de azóta hosszú utat tettek meg. Az elmúlt néhány évben két irányzat bontakozott ki a butik színtéren: az élményekre való erősebb összpontosítás és a környezetterhelés csökkentésének árnyaltabb megértése. Bristoltól Baliig, Srí Lankától Dél-Afrikáig, itt van a hét legizgalmasabb butikhotel, amely jövőre nyílik meg.

A Zannier szállodából Sonopban, Namíbiában

Az 1920-as évek szafari stílusában a hihetetlenül gazdagok számára készült, ez a múltból származó, abszurd módon gazdag robbanás a namíbiai sivatag szívében, és extravagáns világvégi élményt kínál. A Zannier hotel szállodacsoportból származó Sonop káprázatos hangulatot áraszt, ugyanakkor ugyanolyan szintű kényelmet nyújt, mint az olyan high-end múltbeli stílusú szállásmárkák, mint a Raffles. Összesen 10 sátor van, de a sátrak ne tévesszen meg, ez egy kemping karókkal, oszlopokkal. A Sonop sátrai teljesen felszereltek minden olyan sallanggal, mint a légkondicionáló, a régi teak bútorok, a színes szőnyegek és a régiségek. Még pezsgő- és szivarszalon, fűtött, végtelenített medence és fekete nyakkendős vacsoraszolgáltatás is rendelkezésre áll, így a kínálat felfedezésével töltött nap után elhelyezkedhet.

Harding Boutique Hotel Ahangama, Srí Lanka

Minden szem Srí Lankára szegezi, mint 2019 egyik legnépszerűbb úti céljára, és rengeteg fejlesztés zajlik, miközben a turisták sereglenek Srí Lanka fehér pálmafákkal övezett strandjaira. A Harding Boutique Hotel azt reméli, hogy néhány izgatott utazót üdvözölhet egy újonnan előkészített Ahangama térben. A Harding Boutique hotel az első a The Harding Group által tervezett ingatlanok sorozatából, Srí Lankát használva kiindulópontként. A modernizmus trópusi stílusát ötvözi a Srí Lanka-i lokációhoz igazodva, a szálloda mindössze hat luxuslakosztályt kínál majd, óceánra néző inasszolgálattal. A nemzetközileg elismert építész, Jonathan Ashmore társaságában a Harding Boutique hotel kreatív luxust hoz Srí Lanka egyik fő szörfözési pontjába, egykori építészeti dicsőségének déli partján, Londonban és Dubaiban.

Földi paradicsom, Ubud, Bali

Bali már több éve egyengette az utat a zöld fejlődés felé, és ebben az Earth Company nonprofit fenntartható tanácsadó csoport az élen jár. Legújabb innovációja egy izgalmas környezetbarát menedékhely, amelyet az utazók új természetvédelmi technikák tesztelési terepeként fognak használni, amelyek célja, hogy segítsenek az utazóknak csökkenteni a környezetre és a helyi közösségekre gyakorolt hatásukat. A 2019 májusában megnyíló Earthly Paradise teljes egészében napenergiával működik, és nyolc, ökoépítészek által tervezett Earthbag otthont foglal magában, valamint egy probiotikus kávézót, műanyagmentes üzletet, perma kultúrkertet és jógashalát. Az erőfeszítés teljesen megfelelő, tekintve, hogy a szálloda Ubudban található, a Bali jóga, egészséges ételek és fenntarthatóság szívében.

Artist Residence Bristol, Anglia

Az Artist Residencies, az Egyesült Királyság egyik legmodernebb új szállodacsoportja, szórakoztató és barátságos butikhoteleket hoz létre az Egyesült Királyságban. Legújabb terméke, a The Artist's Residence Bristol egy egykori bakancsgyárban található, Bristol hangulatos boho kerületében. A következetesen Nagy-Britannia egyik legkedveltebb városának választott Bristol fertőző energiával és virágzó alternatív kultúrával rendelkezik, amely jól illeszkedik az Artist Residence csoport trendalakító stílusához. A március végén megnyílt szálloda romos, 19. századi épületét 27 ágyas butikszállodává alakította. Innovatív bútorokra, nagy valószínűséggel téglákra, és teljesen finom ételekre és könnyedén hűvös hangulatra számíthat.

Ace Kyoto Kyoto, Japán

Az elmúlt néhány évben az Ace Group elismert nevet épített ki magának, mint az innovatív szállodai forradalom vezetője. A márka stílusos és kreatív városi stílusát hozza el Kiotóba 2019-ben. A tér minden bizonnyal tetszeni fog a digitális nomád, évezredes tömegnek gondoljunk csak a szakállas indie férfiakra és a divatos digitális nomádokra, akik laptopokon és tejeskávékon halmozódnak fel a hallban. A kiotói nyitás lesz az Ace első ázsiai szállodája és első szállodája egy nem angolul beszélő országban. Noha a terveiket meglehetősen titokban tartják, kétségtelen, hogy valami egészen különleges dolog van a tarsolyukban.

Blackberry Mountain Smoky Mountains, Tennessee

A varázslatos táj és a déli vendégszeretet csak a jéghegy csúcsa. Valójában Tennessee jelenleg annyira népszerű a turisták körében, hogy a Blackberry Farm luxushotel egy butik ingatlant nyit a Smoky-hegység lábánál, ahol az ország legnépszerűbb nemzeti parkja található. Az új ingatlan, a Blackberry Mountains, korlátozott számú kabinnal és nyaralóval rendelkezik, amelyek butik luxust kínálnak vadonban Lesz. Az étteremnek állítólag van egy földalatti pincéje, ahol több mint 10 000 bor található, és ha valami felülmúlja az előző szállodát, akkor nagy hangsúlyt fektet a farmtól az asztalig tartó étkezési kultúrára.

Parasztház a Royal Malewane Kruger Nemzeti Parkban, Dél-Afrikában

A szuperstílusos szállodacsoport, a The Royal Portfolio jövőre újabb ambiciózus és kalandos rezidenciát kelt életre legújabb ingatlanának, a The Farmsteadnek a megnyitásával. A helyek nem sokkal izgalmasabbak, mint a Kruger Nemzeti Park, Afrika egyik legnagyobb vadrezervátuma. Tehát magától értetődik, hogy a vadvilág megfigyelése és a lenyűgöző tájak adottak lesznek a The Farmsteadben. Ez a mindössze három luxus farmlakosztályból álló szálloda a butik-luxus tökéletessége.
 
Top