A repülőtereken való navigálás nem kis teljesítmény, különösen

almody

Administrator
Staff member
ha hozzáadjuk a hóviharok megnövekedett esélyét a fehér karácsonyt kívánó emberek részéről. Szerencsére a szörnyű késések némileg elviselhetők, ha a megfelelő repülőtéren találja magát. Beszélgettünk Tom Spagnolával és sok gyakori utazóval, és megtaláltuk a világ legjobb repülőtereit, ahol éjszaka aludhattunk.

Helsinki Vantaa repülőtér

A biztonságos GoSleep hálóhelyiségek a legrugalmasabb és legkényelmesebb lehetőség, ahol Ön és trolija óránként lezuhanhat a schengeni övezetben, a 11-es kapu közelében. De az ingyenes lehetőségek sem rosszak, a lapos fekvőtámaszokkal, amelyek kicsit úgy néznek ki, mint a medence nyugágya. A Kainuu társalgóban, a 31-es kapu közelében található, csendes környéken korlátozott férőhellyel és kényelmes szőnyeggel. Be kell lépnie a 2-es terminálba, hogy egész éjjel étkezési lehetőségeket találjon, de az Alepa élelmiszerbolt elülső biztonsági szolgálata meglepően jó választékot kínál fogyasztásra kész termékekből, amelyekhez nincs szükség beszállásra.

A belső biztonság a Cafe Tori és a Tapio Cafe kávézóira korlátozódik, vagy választhatja az Ulappa elülső biztonsági rendszert. A FinnAirnek számos olyan társalgója van, ahol napijegyeket árulnak, ha az adott légitársasággal repül. Ellenkező esetben választhatja az Almost Home és Aspire Lounge-okat a 2-es terminálban, mindkettő zuhanyzóval.

müncheni repülőtér

Ha hajlandó kifizetni néhány dollárt, a Napcabs asztal és a redőnnyel ellátott kis hálóhelyiségek a megfelelő megoldás. Ha szűkös a költségvetése, a repülőtéren több rekreációs zóna is található, amelyekben fekvő székek és lábtartók találhatók. Egyes indulási kapukon dönthető ülések is találhatók, a 2-es terminálon pedig számos karfa nélküli ülés található. Amit a MUC 24 órás kínálatából hiányzik, mint amennyit csak minőségben pótol a Bubbles Seafood, egy különleges, teljes körű szolgáltatást nyújtó étterem, amelybe bármikor bemehet. Az Amo egy modern bisztró az L-kapu közelében.

A 2-es terminál G és H kapuja közelében nyilvános zuhanyzók találhatók, bár ezek 15 euróba kerülnek. Tehát valóban attól függ, mennyire szeretnéd tisztán érezni magad. A Lufthansának számos szép társalgója van a 2-es terminálban, az 1-es terminál Europa és Airport Lounge World társalgói pedig napijegyeket árulnak, utóbbiak zuhanyzókat is kínálnak. A Hilton Fit Fly gyógyfürdő edzőtermét is igénybe veheti, de ehhez el kell hagynia a terminált.

Tallinn Repülőtér TLL

A TLL indulási termei olyanok, mint a kis egyetemi kollégiumok közös helyiségei, különböző témájú babzsákszékekkel, párnázott kanapékkal és fotelekkel. Tallinn is kínál ingyenes hálóhelyiségeket, és ha nem is sok, a legjobb hely az időtöltésre, ha van rá lehetőség. Tallinn, bár kényelmes, egy kicsi repülőtér. Mint ilyen, csak egy társalgója van, de az említett társalgó napijegyeket árul, és van zuhanyzó. A 6-os kapu közelében egy kis edzőterem és egy önkiszolgáló könyvtár is található, így egész éjszaka edzheti elméjét és testét.

Szingapúri Changi repülőtér

Ezt a repülőteret gyakran a világ legjobbjai közé sorolják, részben az általános alvási kényelem miatt. Mindegyik terminálhoz tartozik egy dedikált Delay Lounge, nagy, dönthető székekkel. Még a szőnyegpadló sem rossz egy éjszakai kiránduláshoz, de ne feledje, hogy a biztonsági utólagos körülmények sokkal jobbak, mint a biztonsági előtti kemény padlók és a ritka ülőhelyek. Magához Szingapúrhoz hasonlóan a SIN-ben is elképesztő mennyiségű nagyszerű ételt talál. A legjobb lehetőség a Singapore Street Food a Strait's Food Village 3. szintjén a 2-es terminálban és a Transit Lounge Central. De olyan dolgokat is találhat, mint a Texas Chicken Terminal 4, a Pho Street Terminal 2 és rengeteg 7 Elevens.

Ha az idő engedi, a repülőtér ingyenes városnéző túrákat kínál, mint például a nappali örökség túrát, amely az összes kulturális helyszínt végigjárja, és az éjszakai látnivalókat, amelyek mindegyike körülbelül két és fél óra. Ha nem akar elmenni, látogasson el a 3-as terminál pillangós kertjébe, vagy menjen el a moziba az 1-es vagy 2-es terminálon, mindkettő ingyenes. Nem találsz ingyenes zuhanyzókat, de ha készen állsz fizetni ezért a felfrissülésért, akkor irány az Airport Wellness Oasis az 1-es terminálon, a TranSpa a 2-es terminálon vagy a Be Relax Spa a 3-as terminálon.

San Francisco nemzetközi repülőtér

A Nap Rooms a legjobb hely aludni, ha kapsz egyet. A zuhanyzók órára vagy éjszakára bérelhetők felár ellenében. Kipróbálhatja a Berman Reflection Room-t a nemzetközi terminálon, amelyet bár meditációra terveztek, a legjobb alvás érdekében használják. Csak ügyeljen arra, hogy este 11-ig legyen kint. A 2-es terminálon található a híres SFO jógaterem is, ahol órákon keresztül úgy tehetsz, mintha hullapózban lennél. Ezt a repülőteret dicsérik étkezési lehetőségeiről, de órák után csak néhány kávézót talál, amelyek későig tartanak nyitva. Zöldbab az 1-es terminálon és pörkölőüzem a nemzetközi terminálon.

Bár az Anchor Brewing Company este 22 óráig tart nyitva, a Buena Vista Cafe egy kicsit később nyitva marad. Az SFO tele van lounge-okkal, de csak az Air France KLM társalgójában lehet belépőt szerezni. Zuhanyozhat a Freshen Upban is, ahol 25 dollárért fél órát vesz igénybe egy 24 órás luxuszuhanyban. Két akvárium, valamint a fent említett 24 órás jógaterem is várja a látogatókat.

Szöul Incheon repülőtér

Csakúgy, mint a korábbi óvodai osztálytermekben, az ICN is kínál speciális napzónákat, ahol párnázott padon vagy ágyon aludhat, de nem garantálja az almabort és a Füge Newtont, amikor felébred. A repülőtéren relaxációs zónák is találhatók nagy fekvőtámaszokkal. Ha egy kis magánéletre vágyik, kipróbálhatja a Darakhyu kapszulaszállót, vagy a nagyobb magánélet érdekében az 1-es vagy 2-es terminál egyik tranzitszállodáját is. Mindkét terminálban megtalálja a Dunkin' Donuts-t, valamint a Starbucks-t, ahol reggel átveheti. Ha valami helyibbre vágyik, válassza a Bibigo Season's Table-t vagy a Gongcha Terminal 1-et, az előbiztonságot vagy a Sanuki Bore utóvédelmet.

A 2-es terminálon finom komissiózási lehetőség van, ezért töltsön fel Starbucks szendvicseket. Ingyenesen zuhanyozhat a negyedik emelet mindkét termináljában, amelyek általában reggel 7:00 és 22:00 óra között vannak nyitva az 1-es terminálon, és reggel 6:00 és 21:00 óra között a 2-es terminálban. A 2-es terminál 231-es kapujában található Sky72 Golf Club a nemzetközi üzleti negyedben digitális edzőteremmel, tanulóterülettel és 18 lyukú golfpályával rendelkezik. A repülőtéren nyolc társalgó is található, amelyek közül három napijegyet kínál a nyilvánosság számára.

Dallas Fort Worth nemzetközi repülőtér

Az A és D terminálban található Minute Suites a legkézenfekvőbb, ha nem privát lehetőség, kanapékkal, Wi-Fi-vel és TV-vel, valamint közös zuhanyzókkal. Ha nem fizetős, a DFW-ben nincs hiány nagy bőrülésekből és szétszórt társalgókból, nagy fekvőtámaszokkal. Megtalálhatóak a B28, C8, C26 és E8 kapuknál. Álljon meg a Whitetail Bisztróban Kevin Rathbunban. Vagy keresse meg a legközelebbi TGI Fridayt a terminálján.

A Minute Suiteson kívül az egyetlen hely, ahol zuhanyozni lehet, a DFW-i klub. Ez Amerika egyik legjobb nyilvános társalgója, ahol 40 dollárért meleg zuhany, étel és ital kapható. Ez felveti a kérdést, hogy miért mész péntekre, amikor még le sem zuhanyoznak. A D terminálon egy három mérföldes sétaút is található, ha szeretne egy kis gyakorlatot.
 
Top